|
komarno.forumoteka.pl Opis Twojego forum
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niadara35
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2018 2:45 pm Temat postu: Nowe mieszkania rzeszów |
|
|
Hej,
Wiecie jak to jest być w posiadaniu nowego mieszkania w rzeszowie ja wiem, bo ów takie należy do mnie już papier mam w ręku, teraz aby jeszcze chwila i będę mieszkał na osiedlu wikanasquare.pl mega fajnie, bardzo mnie to cieszy pewnie was też jak byście tam mieli mieszkać, pozdrawiam miłego dnia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2021 6:51 pm Temat postu: Może Cię zaciekawi... |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
contrauderze
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2018 10:53 am Temat postu: |
|
|
Zmiany społeczne mają sposób inspirowania pokoleniowego pesymizmu. Inni pisarze, badając te same dane, na które patrzyłem, stworzyli nieprzyjemne artykuły na temat przyszłości; krytycy oskarżyli ich o wywoływanie paniki. A jednak istnieją prawdziwe powody do niepokoju. Można się zastanawiać, o co w tym wszystkim chodzi, o to, dlaczego konkretny sklep z zabawkami zawiódł. Ale nie ma ucieczki, że amerykański wskaźnik urodzeń spadał od dziesięciu lat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz dodawać załączniki na tym forum Możesz ściągać pliki na tym forum
|
Forumoteka.pl to jedna z najstarszych platform oferująca bezpłatne fora dyskusyjne. Do tej pory założono na niej blisko 700 for, na których znajduje się ponad 60 tys. tematów. Użytkownicy napisali tutaj już blisko milion postów! Tym samym platforma jest znakomitym miejscem m.in. do wyrażania swoich opinii czy też stała się narzędziem do marketing szeptany. Przeczytaj najnowsze artykuły: Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #6Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #5Przedsiębiorco – sprawdź czy będziesz potrzebował #4